Anderso/Erlich - Paes/Stepanek 2
Brands D. - Tomic B. 2
Weintraub A. - Kohlschreiber P. 2
Wozniacki C. - Vekič D. 1
combo e-stave
1,91 6/10

Malo sem pozen z analizo za glavni combo, ker sem gledal snooker zdaj par ur..ampak še vedno je čas za vplačilo za vse, ki igrate na šl.
Glavni pick v combu dvojice Paes/Stepanek, druga nosilca turnirja in trenutno dva izmed najboljših igralcev dvojic na svetu. Lansko sezono skupaj osvojila kar nekaj turnirjev in tudi na zaključnem turnirju v Londonu prišla do polfinala, kjer sta tesno 3. nizu tiebreaka izgubila 10-12 proti Bhupathi/Bopanna, ki sta igrala odlično na zaključnem turnirju najboljših. Letošnaj forma je še neznana, saj sta odigrala letos samo eno tekmo v Sydneyu in kljub napredovanju v 2. krog sta tekmo predala, saj sta verjetno raje posvetila prosti čas treningom in pripravam na grand slam. Na drugi strani Anderson/ Erlich, ki sta igrala skupaj do sedaj samo na enem turnirju v Stockholmu lani konec leta. Torej povsem neuigran par, ki bo danes zelo težko presenetil dva najboljša igralca sveta dvojic. Anderson ima tudi zelo velike cilje letos na AO v singlu, tako da te dvojice jemlje bolj ali manj z rezervo, saj hoče hraniti moči za pomembnejše tekme v posamičnem tekmovanju, kjer je letos v zelo dobri formi. Paes/Stepanek pričakujem tudi letos zelo visoko, z dobro igro bosta brez problema prišla najmanj do polfinala.
O Tomicu in Kohliju sem pisal že v prejšnji analizi, tako da nima smisla nakladat. Oba v odlični formi letos, zelo dobra igra in tudi danes ponoči pričakujem gladki zmagi. Na Tomica računa celotna Avstralija, saj na domačem terenu igra fenomenalno, pa tudi lani je tukaj že presenetil. Brands tudi dobro začel sezono, ampak proti Tomicu danes nima šans. Avstralec letos s statistiko 8/8, brez poraza in že osvojen turnir v Sydneyu. Brands bi lahko dobil set, kaj več pa ni šans. O Weintraubu ne bi izgubljal besed, v drugem krogu samo zaradi zelo lahkega nasprotnika v 1. krogu. Kohli bi ga mogu razbit na prafaktorje.
Za četrti pick sem vzel Wozniacki, ker ima kar solidno kvoto, glede na sigurnost in nasprotnico. Gledam sem deloma prvo tekmo proti Lisicki in Caroline ni preveč navdušila. Lisicki imela že skoraj zmago v žepu, potem pa Danka obrnila in zmagala. Danes pričakujem 3x lažje delo kot v prvem krogu in še veliko boljšo igro. Na drugi strani Hrvatica Donna, ki ima 16 let (!) in v prvem krogu imela dokaj ugodno nasprotnico Hlavackovo. Čez prvi krog brez problema, danes proti Wozniacki pa nima nobenih realnih šans, razen v primeru da bo Danka igrala katastrofalno, Hrvatica pa tekmo življenja. Vložek "samo" 6 enot, ker je vmes 1. krog dvojic in WTA, kjer se dogajajo čudeži.
...see more
Jan 16 aP 23:22-Share-Comment-Like
View all comment (4)
Kleemen
Kleemenrazlog?
Jan 16 aP 23:26