Ivanovič A. - Jankovič J.
over 2,5 sets @2,37 bet365 3/10

Odličen pick z zelo dobro kvoto. Klasika oz. derbi v nogometnem žargonu. =)
V 3. krogu grand slama se bosta pri ženskah "udarili" dve Srbkinji, ki se medseboj zelo dobro poznata, tako po igri, kot tudi osebno.
Moja draga Ana Ivanovič za katero navijam že od 16. leta odkar spremljam tenis =) lansko leto ni imela pohvale vredne sezone, pa čeprav je proti koncu leta igrala iz igre v igro boljše, zatem ko je zamenjala trenerja. Povedala je, da je zelo vesela, ko je končno dobila pravo osebo za to delo in da v karieri ni obupala, saj ji je bilo na trenutke zelo težko. Letošnjo sezono začela odlično, ko je v Hopman cupu prišla do finala, tukaj na AO pa ugoden žreb, a kljub temu nekaj težav v 2. krogu, ko je svojo kvaliteto in dobro igro pokazala komaj v zaključku tekme in zmagala s 2-1.
Na drugi strani Jeca, nekaj podobnega. Tukaj na AO tudi dokaj ugoden žreb in nekaj težav v 2. krogu, sezone pa ni začela tako dobro kot Ana, zato je Ivanovič tudi favoritinja na papirju v tem dvoboju. Meni osebno je tekma več ali manj 50-50 tako da zmagovalke si ne upam napovedati. Navijal bom seveda za Ano in realno ima tudi nekaj šans več za zmago. Pričakujem eno tesno tekmo, ki lahko gre v obe smeri, tako da se mi zdi ta stava najbolj primerna za manjši vložek. Ne predstavljam si danes rezultata 2-0 ne za eno, ne drugo. Value!
...see more
Jan 17 aP 18:28-Share-Comment-Like
horvat1m
horvat1msrečno
Jan 17 aP 18:30
Kleemen
Kleementnx
Jan 17 aP 18:33