Seppi A. - Čilič M. 2
Jurak D/Marosi - Petrova/Srebotnik 2
Dodig I. - Gasquet R. 2
combo bet365
1,79 6/10

Nič gremo dalje.. Danes ponoči nekaj malega minusa, tako da danes je čas za ponovno nadaljevanje dobitne serije.
Malo sem že pozen, tako da na hitro dve besedi o današnjem combu, potem pa šibam dalje gledat snooker.
Glavni pick Čilič in 2 lahko bi rekel "fixa" zraven. Zakaj igram na Hrvata? Zaradi tradicije in nič drugega. Vodi 5-3 proti Seppiju in danes bo skupno vodstvo povišal na 6-3. Simple as that. Konc debate. Gladka zmaga 3-0. To je to. Šalo na stran. =)
Hrvat nič kaj dobro začel sezono, igral samo na enem turnirju v Chennaiu začetek leta, kjer je izpadel v drugem krogu proti Paireju. Potem je naslednje pol meseca počival in treniral za grand slama, kar se mu je obrestovalo saj tukaj igra kar dobro. Gladko čez prva dva kroga brez izgubljenega seta in danes ga čaka prava preizkušnja. Seppi katastrofalno začel sezono s tremi porazi na Hopman cupu, potem pa polfinale v Sydneyu, tukaj v 2. krogu AOja pa imel ogromno težav proti Istominu, ki ga je premagal šele v zadnjem 5. setu. Danes bo sigurno bolj utrujen kot Hrvat, kar je tudi rahla prednost za Marina. Oba igralca se dobro poznata, saj sta že velikokrat igrala skupaj. Dobro se spominjam tekme z Umaga predlani, ko sem jih gledal v živo in seveda je Hrvat na domačem terenu razbil Italijana. Danes ne pričakujem lahke tekme in Seppi bo verjetno vzel set, kaj več pa skoraj ne verjamem. Igra se na trdi podlagi, ki je prednost za Marina in realno gledano tole enostavno mora dobiti. Za drugi pick sem spet vzel dvojice.. Ja spet pa čeprav sem zaradi dvojic danes ponoči ostal brez fenomenalnega plusa. No danes verjetno ne bo tako. Verjetno zelo prepričljiva beseda, ne? Ja ne bom napisal sigurno, ker smo danes ponoči videli da tudi 99% pick ni siguren v tenisu. Petrova/Srebotnik 5. nosilki turnirja in dve najboljši igralki dvojic. Našo Katarino itak vsi poznate, pa Rusinjo tudi verjetno. Odlično začeli sezono in že osvojile turnir v Sydneyu pa tudi gladko čez prvi krog, kjer sta v finalu premagali Errani/Vinci, ki je trenutno najboljši double na svetu. Tihi fvoritinji grand slama. Jurak/Marosi bolj ali manj neznani tekmovalki. V Sydeyu presenetili Kirilenko/Raymond, ki so pa verjetno ta turnir vzele z rezervo, proti Errani/Vinci pa gladko izgubile z 2-0. Petrova/Srebotnik pa Italijanki v finalu razbili v dveh nizih. Samo za primerjavo..in vse je jasno..
Tretji pick? Ja fix kaj pa drugega.. =) Dodig z veliko sreče čez 2. krogu proti Nieminenu, ko sta se mučila do 5. niza. Gasquet letos z fenomenalnim začetkom 7/7 in še brez poraza + osvojenim turnirjem v Dohi. Hrvat že proti klaso slabšemu igralcu v veliko slabši formi od Richarda danes ne bi imel šans, sploh po tako težki tekmi kot jo je imel v 2. krogu, tako da dvomim da bi lahko sploh vzel set odličnemu Francozu. Sicer pa kot sem rekel.. Gladko. Brez problema. Dal bi 20/10 pa se bom zadržal in vzel samo 6/10. Malo za hec, malo za res danes. =)
...see more
Jan 18 aP 23:08-Share-Comment-Like
Kleemen
Kleemenne pišem laži.. sicer pa ok..ne bom več pisal na ta portal.. lp
Jan 19 aP 13:21