Ne razumem zakaj nekateri ne preberejo do konca posta in takoj kritizirajo.Trda podlaga je najbolj nepridvidljiva zato se pocaka saj prvi krog preden se igra za višji vložek.Sem tudi ze zmagal na nekem tekmovanju tisterjev v tenisu tako da počakaj Godwin do konca turnirja in potem kritiziraj.

To so pari za jutri
Prvi trije so banke.

Mathieu-Rufin: tip 1 Dvoboj dveh Francozev in Mathieu bo imel tuki upper hand.Mathieu se ze nekaj časa lovi na turnirjih in kot kaze je ujel formo v zadnem trenutku.V prvem krogu je prikazal svoj najboljši tenis in zasluženo zmagal Hewita.Rufin je dokaj nov na touru in zaenkrat brez brez večjih uvrstitev.

Gimeno Traver- Chardy: tip 1 Chardy je igralec ki je sposoben premagati tudi najvecje vendar pa je takticno in mentalno še nezrel.Ima močan prvi servis prav tako pa tudi forehand in bekhand.Gimeno je predkratkim pokazal da zna igrati boljši tenis vendar na pesku.Chardy bi moral iti gladko v tretji krog.

Polansky- Blake: tip1 . Blake je rojen na trdi podlagi medtem ko je Polansky se bolj rookie.Mislim da Blake tukaj napreduje.

Tukaj grem na presenecenja s sistemom 3-5

Nishikori-Čilic:tip 1 . Čilič je v zadnih tednih v čudni formi in japonček ki vrača vse v igrišče ni igralec ki bi si ga želel ko nimas dosti zaupanja v svoje udarce.Nishikori je veljal za enega vecjih talentov vendar so mi poskodbe prekrizale nacrte.Pocasi se vraca in kvota je lepa.

Montanes-Ball:tip 2 . Carsten Ball je spet igrač ki je vzojen na trdi podlagi.Ima velik servis in rad prihaja na mrezo.Montanes je tipicni vendar tudi zelo dober peskač.Stavmo na serverja.

Melzer-Berankis : tip 2 . Melzer zna igarti na vseh podlagah in na vseh je uspešen vendar pa v zadnem casu ni v najboljši formi.Berankis je igralec ki je prišel skozi kvalifikacije in mislim da bo zelo zanimiv dvoboj.

Bennetua-Robredo: tip 1 . Robredo ima upraviceno nadimek Boredo.Igra vsaj 2-3 metre iza zadne crte in caka na nasprotnikovo napako.Benetua pa je uspesen tudi v dvojicah in zato rad prihaja k mrezi.Mislim da je v tem dvoboju narejena napaka in bi Benetua moral biti vecji favorit.Lepa kvota.

Goerges-Wickmayer:tip 1 Ta dvoboj sem izbral zaradi tega ker mislim da bo dvoboj veliko bolj izenačen kot pa so kvote.Nemka ima vse prav tako pa tudi Belgijka.

Prvi trije pari bi morali biti banke sistem pa bi odigral za zabavo oz. za probat.
...see more
Sep 01 aP 17:23-Share-Comment-Like
View all comment (4)
The Edge
The Edgethx
Sep 02 aA 07:55
attraction
attractionNajprej popravek Gimeno-Chardy tip 2
Sep 02 aP 12:30