**21.07. TRIPLE**

Čorič B. - Roger Vasselin *1
@3.50

GL!

INTERVJU BORNE PRIJE MEČA:

Super je u Umagu. Dosta sam trenirao i zadovoljan sam uoči početka turnira. Dobio sam i neke savjete od Gorana Ivaniševića, tako da mogu reći da jedva čekam da turnir počne, rekao je Borna Ćorić.

Prošle godine, kao 16-godišnjak, nije bio previše impresioniran. Uzeo je set Argentincu Horaciju Zeballosu, tad 58. igraču svijeta, nedostajalo je iskustva za mrvicu više.

- Ove godine izvukao sam Roger-Vasselina. Goran me pripremio za meč jer je Marin Čilić igrao protiv njega početkom godine. Što je rekao? Dosta sjajnih stvari, spreman sam za taj izazov - rekao je Zagrepčanin.

Svjestan je da je Umag drukčiji u odnosu na ostale turnire i da tu prijeti dosta "opasnosti"...
- Istina je da igrači znaju dugo ostati budni, ali to se meni neće dogoditi. Partijati mogu jedino nakon što izgubim - nasmijao se naš mladi tenisač.

U travnju je u Davis Cupu pobijedio Jerzyja Janowicza, 21. igrača svijeta, i to je utjecalo na to da ga konkurenti ipak malo drukčije gledaju.
- Više nisam toliko nepoznat drugima, sad su možda više oprezniji - kaže 17-godišnjak.

Bornu često uspoređuju s Novakom Đokovićem.

- Novak je jedan od najboljih svjetskih tenisača i dosta mi laskaju te usporedbe. Volio bih ga jednom upoznati i trenirati s njim - rekao je trenutačno 232. tenisač na ATP Touru.

Spreman je za Umag, jako motiviran da bude jedna od senzacija turnira...

Borna Coric - Edouard Roger Vasselin (7) 17:30h HTV 2

AJMO MAJSTORE!!!!!!!
...see more
Jul 21 aP 15:49-Share-Comment-Like
View all comment (4)
bok123
bok123Ravno zato igram X2 ;)
Jul 21 aP 17:15
bok123
bok123CORIC WIN!!!
Jul 21 aP 19:39