byceps
Rookie
72
likes
24
post
251
views
My Tipsters
56 Tipsters
Show All
byceps
Follow

bycepsposted 1 new bet slip/s
No Bet Slip
Ibrakadabra ter druscina mucho gracie! :)
Feb 01 aA 01:01-Share-Comment-Like

PSG da gol
Benfica
Dortmund
@1.68 bet365
Bi blo tole za vecji vlozek?
Jan 25 aA 11:45-Share-Comment-Like

bycepsposted 1 new bet slip/s
No Bet Slip
Glede nato, da je v zadnjem času igranje na kvoto 1.50 zelo popularno, sem se spomnil, da sem nekaj časa nazaj poizkušal s sistemom, pri katerem naj bi bilo 20. krogov, vsak krog pa je razdeljen na dve stave. Prva stava znaša tretjino naše celotne banke. Stavimo na kvoto 1.50. Če je prva stava dobljena, se pomaknemo v drugi krog, kjer ponovno stavimo tretjino naše celotne banke. V primeru, da prva stava ni dobljena, tedaj stavimo preostanek naše banke, ponovno na kvoto 1.50. Tokrat moramo zadeti, v nasprotnem primeru lahko razglasimo bankrot. Če pa nam uspe prilezti do 20. kroga, tedaj smo naš začetni vložek povečali za 20x. Zgoraj je primer za gemblanje z začetno banko 50€.

Naj omenim, da sem s temu sistemom poizkusil dvakrat, obakrat neuspešno. Padel sem nekje pri 15. krogu. Kot zanimivost naj povem, da me je chelsi obakrat pelu na led. Sam listkov ne bom objavljal, ker nisem človek za kombinacijske stave. Raje se držim trgovanja na betfairu ter live stav na bet365. Bom pa z veseljem (če se bo kdo našel, ki bi redno objavljal listke s kvoto 1.50) sodeloval pri osvajanju 20. kroga.

GL
...see more
Jan 13 aP 21:55-Share-Comment-Like

bycepsposted 1 new bet slip/s
No Bet Slip
Nov 25 aP 19:16-Share-Comment-Like

bycepsposted 2 new bet slip/s
No Bet SlipNo Bet Slip
Green day! =)
Nov 11 aP 20:24-Share-Comment-Like
Get More
Sign Up Now!
join our betting community for FREE
BettingIn.com is a social network community for tipsters and people looking for daily betting tips, sports predictions, sports news and much much more.

Join now for FREE and start making your bets profitable!
-- Advertisement --
Stake: n/a
Total Odds: n/a
Winnings: n/a